Succesvolle start-up Oscar Autoverhuur verandert mobiliteitslandschap in Gent Oost

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Het Deense Oscar Autoverhuur, een successvol mobiliteitsstartup, betreedt met succes de autoverhuurmarkt in de regio rondom Zottegem, met een pas geopend filiaal in Gent Oost. Dit filiaal maakt deel uit van de snelle expansie van de organisatie door Europa. Hierbij wist Oscar in een periode van slechts twee jaar meer dan 130 locaties te openen in Nederland en België, waaronder dus ook in onze stad Gent Oost!

Het bedrijf, dat in 2021 en 2022 tot “Beste E-commerce Startup” werd gekroond door de Deense Kamer van Koophandel, onderscheidt zich door een innovatieve aanpak: het stelt lokale autodealers in staat om hun onbenutte voertuigen te verhuren. Denk hierbij aan leenauto’s, lease auto’s die zijn teruggekeerd, of auto’s die niet zo snel verkocht worden als gepland. 

Met deze benadering biedt Oscar Autoverhuur dealers de mogelijkheid om een nieuwe inkomstenbron te genereren en tegelijkertijd kunnen klanten profiteren van lagere prijzen dan bij de traditionele autoverhuurbedrijven. Het vernieuwende bedrijfsmodel stelt Oscar bovendien in staat om ook in kleinere steden en rurale gebieden te opereren, waar pure autoverhuurbedrijven vaak niet rendabel kunnen werken.

Het filiaal in Gent Oost, geopend in november 2023, is een samenwerking met Drivio en biedt al een ruim assortiment aan persoons- en bestelwagens aan. Om te ontdekken welke voertuigen beschikbaar zijn in Gent Oost en om een reservering te plaatsen, kunt u een bezoek brengen aan de Oscar website. 

Met deze recente toevoeging aan het mobiliteitslandschap van Gent, blijft Oscar Autoverhuur de markt uitdagen en diversifiëren, terwijl ze zowel lokale ondernemers als klanten op een unieke manier ten dienst staan.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category